Interventii în situații de urgență

 • 18.07.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la un autoturism in comuna stefan cel Mare

  In jurul orei 03:26, prin apel la 112, pompierii pietreni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism in localitatea Dusesti, comuna stefan cel Mare.
  Pentru localizarea si lichidarea incendiului au intervenit doua echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului Piatra Neamt cu o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD.
  Incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor si la bordul unui autoturism.
  in interiorul autoturismului nu se aflau persoane.
  Au ars compartimentul motor si bordul.
  S-au deteriorat: anvelopele ,capota, portierele, farurile si interiorul autoturismului.
  Incendiul s-a produs ca urmare a unui accident rutier. Cauza probabila: scanteile mecanice.


  18.07.2020 - Misiune de asigurare masuri PSI la o teava de gaz la un apartament din municipiul Piatra-Neamt

  in urma unui apel la 112, din jurul orei 13:53, un echipaj de pompieri, cu o autospeciala de stingere de la Detasamentul Piatra-Neamt, a intervenit pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la o teava fisurata intr-un apartament din municipiul Piatra-Neamt (strada Rodnei).
  La locul solicitarii a venit si o echipa de la Delgaz Grid pentru remedierea defectiunii.


  18.07.2020 - Misiune de deblocare a unei usi la o casa din orasul Targu Neamt

  Prin apel la 112, in jurul orei 15:03, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la o casa, in orasul Targu Neamt (Humulesti).
  La locul solicitarii s-au deplasat un un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Targu Neamt, cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si un echipaj de la SAJ.
  Pompierii au intrat in casa, unde au gasit o femeie, de aproximativ 65 de ani, care nu prezenta semne vitale.


  18.07.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la o locuinta in comuna Tupilati

  Prin apel la 112, in jurul orei 14.55, pompierii romascani au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta in comuna Tupilati.
  Pentru localizarea si lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului Roman si un echipaj de pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere de la SVSU Razboieni.
  Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperisului si in interiorul casei.
  Doua femei, ( vecine, de 45 de ani si 79 de ani) au suferit atacuri de panica. Aceastea au primit ingrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii ce incadrau ambulanta SMURD, dar au refuzat transportul la spital.
  Incendiul a fost lichidat. A ars acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 50 mp si bunurile materiale din cele trei camere ( obiecte de mobilier, articole de imbracaminte, materiale textile, aparate electrice si electrocasnice, documente de proprietate si de identitate etc).
  Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind actiunea intentionata.


  18.07.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la un autoturism in comuna Petricani

  Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 17:08, un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Targu Neamt, cu o autospeciala de stingere, a intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la un autoturism in localitatea Tarpesti din comuna Petricani.
  Incendiul se manifesta la compartimentul motor.
  Dupa ce incendiul a fost lichidat, a fost stabilita cauza probabila de producere a incendiului ca fiind scurtcircuitul electric (cablu electric defect).


  18.07.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la un adapost pentru animale in comuna Negre?ti

  Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 17:51, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere din cadrul Deta?amentului Piatra Neamt si voluntari din cadrul SVSU Negre?ti au intervenit pentru localizarea ?i lichidarea unui incendiu produs la un adapost pentru animale ?i un adapost de furaje din localitatea Negre?ti. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul celor doua constructii din lemn, cu posibilitatea propagarii la locuinta ?ila o anexa gospodareasca. Au ars:
  -adapostul pentru animale pe o suprafata de aproximativ 25 mp,
  -adapostul de furaje pe o suprafata de aproximativ 12 mp,
  -adapostul pentru pasari pe o suprafata de aproximativ 6 mp,
  -1,5 tone de plante furajere,
  -3 tone de lemne de foc.
  Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind focul deschis in spatii deschise.  printListeaza articolul