Interventii în situații de urgență

 • 25.08.2020-Misiune de interventie la un accident rutier in orasul Bicaz

  Ca urmare a unui apel prin 112, din jurul orei 15:18, pompierii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs in orasul Bicaz (in apropierea Spitalului Orasenesc).
  La locul solicitarii s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospeciala pentru descarcerare si doua echipaje cu doua ambulante de la SAJ.
  In urma accidentului rutier produs intre doua autoturisme au rezultat trei victime, din care una incarcerata. Doua din cele trei victime au fost scoase din autoturisme de catre personalul medical venit la locul evenimentului si de cadre IPJ.
  Pompierii au descarcerat dintr-un autoturism o fata de aproximativ 14 ani in stare de inconstienta. Toate victimele au fost preluate de echipajele de la SAJ.
  Pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz au masurile de prevenire si stingere a incendiilor si vor sabla caile rutiere de elementele rezultate in urma accidentului rutier


  26.08.2020-Misiune de stingere a unui incendiu produs la o anexa gospodareasca din comuna Agapia

  Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 07:32, pompierii nemteni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o anexa gospodareasca din localitatea Filioara, comuna Agapia.
  Pompierii din cadrul Detasamentului Targu Neamt s-au deplasat la locul solicitarii cu trei autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD.
  Incendiul se manifesta la o anexa gospodareasca si la acoperisul unei case. A existat posibilitatea propagarii si la alte anexe gospodaresti.
  Militarii au localizat si lichidat incendiul in urma caruia au ars: acoperisul anexei si al casei pe o suprafata de aproximativ 250 mp si bunurile materiale din interiorul anexei. Au fost salvate bunurile materiale din locuinta.
  8 oi si 4 porci au fost evacuate dintr-un adapost pentru animale la care se putea propaga incendiul. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabila de producere a acestui incendiu.
  Nu au fost victime.

  printListeaza articolul