Interventii în situații de urgență

 • 23.09.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la o locuinta din localitatea Grinties

  In jurul orei 06:54, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din localitatea Grinties. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Garda II Poiana Teiului cu o autospeciala pentru stingere si o ambulanta SMURD si pompieri voluntari din cadrul SVSU Grinties.
  Incendiul se manifesta la podul locuintei. Fortele de interventie au localizat si lichidat incendiul in urma caruia au ars aproximativ 2 mp din tavanul unei camere.
  Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic al cosului de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile.


  23.09.2020 - Comunicat de presa: rezultatul testului Covid pentru un cadru ce isi desfasoara activitatea la program de 8 ore in cadrul ISU este pozitiv

  Va informam ca rezultatul testului Covid pentru un cadru militar ce isi desfasoara activitatea la program de 8 ore in cadrul ISU Neamt este pozitiv. In acest sens, facem precizarea ca dupa primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice si a Directiei de Sanatate Publica, pentru adoptarea masurilor legale.


  21.09.2020 - Misiune de stingere a unui incendiu produs la un apartament din orasul Bicaz

  In jurul orei 21:54, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul 3 dintr-un bloc de locuinte situat pe strada Paltinis in orasul Bicaz ( fum pe casa scarii, nu raspunde nimeni la usa). La locul solicitarii s-au deplasat pompierii pietreni cu doua autospeciale de stingere pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare si un echipaj de la SAJ cu o ambulanta.
  Pana la sosirea fortelor de interventie locatarii din bloc s-au autoevacuat. Incendiul se manifesta in interiorul unei camere cu degajare mare de fum. In interiorul apartamentului a fost gasita o persoana, un barbat de 34 de ani, decedat. Dupa localizarea si lichidarea incendiului fortele de interventie au evacuat fumul de pe casa scarii. Au ars obiecte de imbracaminte si obiecte de mobilier dintr-o incapere.
  Focul deschis in spatii inchise (lumanarea) a fost stabilit ca fiind cauza probabila de producere a incendiului de la apartamentul din orasul Bicaz.


  printListeaza articolul