Interventii în situații de urgență

 • 13.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Cracaoani

  La ora 16:16, pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier in comuna Cracaoani. La locul solicitarii s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului Targu Neamt si un echipaj cu ambulanta de la SAJ.
  Un autoturism in care se aflau patru persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.
  La sosirea fortelor de interventie toate persoanele erau iesite din autoturism. Doua persoane, o femeie de 33 de ani si un barbat de 65 de ani au fost preluati de SMURD si transportate la CPU Targu Neamt.
  O femeie de 62 de ani a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la UPU Piatra Neamt. Pompierii au actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor.


  13.06.2022 - Misiune de interventie pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism in municipiul Piatra Neamt

  In aceasta dupa amiaza, in jurul orei 15:30, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism situat pe strada Stefan cel Mare in municipiul Piatra Neamt. La locul solicitarii s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD. Incendiul s-a manifestat la bordul unui autoturism, cu posibilitatea propagarii la intregul autoturism dar si la alt autoturism parcat in imediata apropiere. Pana la sosirea fortelor de interventie, proprietarul autoturismului a localizat incendiul cu ajutorul unui stingator. Dupa stingerea incendiului a fost stabilita cauza probabila de producere a incendiului ca fiind scurtcircuitul. Au ars elemente combustibile de sub volan si s-a deteriorat bordul autoturismului. Nu au fost victime.


  12.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Baltatesti

  In jurul orei 16:40, prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier produs pe DN 15 C., in comuna Baltatesti. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la SVSU Baltatesti, Detasamentul de pompieri Targu Neamt si SAJ. In accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme in care se aflau 9 persoane. 3 persoane au necesitat ingrijiri medicale. Echipajul SMURD a preluat o femeie de 57 de ani si a transportat-o CPU Targu Neamt, alte doua persoane de 34 si 61 de ani au fiind preluate si transportate de echipajele SAJ. Pompierii au actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor si pentru curatarea carosabilului de elementele rezultate in urma accidentului rutier.


  12.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Borlesti

  Prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier in localitatea Ruseni din comuna Borlesti. In autoturism in care se aflau doua persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la l SVSU Roznov, SAJ si Detasamentul de pompieri Piatra Neamt (SMURD TIM). Conducatorul auto, un barbat in varsta de aproximativ 66 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM si transportat la UPU Piatra Neamt. O femeie de 63 de ani, pasagera in autoturism, a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la UPU Piatra Neamt. SVSU Roznov a actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor.


  12.06.2022 -Misiune de interventie pentru deblocarea unei usi de la un apartament in municipiul Piatra Neamt

  In jurul orei 12:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la o casa situata pe strada Elena Cuza in municipiul Piatra Neamt. La locul solicitarii s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospeciala pentru descarcerare din cadrul Detasamentului Piatra Neamt si un echipaj cu ambulanta de la SAJ. Cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au patruns in locuinta unde au gasit o femeie de 92 de ani, cazuta intr-o camera. Aceasta a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la UPU Piatra Neamt.


  12.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Borlesti

  In jurul orei 11:55, pompierii au fost instiintati prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o centrala termica amplasata intr-o locuinta in localitatea Miron Costin din comuna Trifesti. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la SVSU Trifesti si Detasamentul de pompieri Roman. La sosirea fortelor de interventie incendiul se manifesta cu flacara deschisa la nivelul unei centrale termice cu degajare de fum, cu posibilitatea propagarii la locuinta. Pompierii au actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului si pentru evacuarea fumului din interiorul locuintei. Au ars elementele combustibile ale centralei Cauza probabila de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Nu au fost victime.


  11.06.2022 -Misiune de interventie pentru degajarea unei persoane posibil inecata intr-un iaz in comuna Borca

  In jurul orei 21:20, prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre faptul ca o persoana se afla intr-un iaz in localitatea Soci din comuna Borca. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la SVSU Borca, SAJ Borca si Garda 2 de Interventie Poiana Teiului (o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare, un autoturism de serviciu cu o barca si o ambulanta SMURD). Persoana a fost scoasa din apa de voluntarii din cadrul SVSU. Imediat au fost executate manevre de resuscitare de catre echipajele de la SAJ si SMURD. Barbatul in varsta de 53 de ani a fost preluat de echipajul SAJ pentru a fi transportat la CPU Targu Neamt (cu manevre in curs de resuscitare). 11.06.2022 -Misiune de interventie pentru deblocarea unei usi de la un apartament in municipiul Piatra Neamt La ora 20:08, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la un apartament situat intr-un bloc de locuinte de pe Bulevardul Traian in municipiul Piatra Neamt. La locul solicitarii s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului Piatra Neamt. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au intrat in apartamentul situat la al doilea etaj unde au gasit o femeie de 72 de ani, cazuta intr-o camera. Aceasta a primit ingrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.


  11.06.2022 - Precizari cu privire la evenimentul produs in data de 09.06.2022 in comuna Sagna

  Ca urmare a producerii evenimentului din data de 09.06.2022, in urma caruia podul de peste raul Siret ce face legatura intre localitatile Lutca si Sagna a fost distrus, mai multe ovine au fost surprinse sub daramaturi. Pompierii au identificat 20 de capete ca fiind surprinse sub pod: 4 oi au putut fi extrase in viata, ulterior fiind predate proprietarului, alte 16 oi fiind identificate fara semne vitale. Totodata s-a constatat ca cel putin o oaie este inca in viata si este surprinsa sub elementele prabusite ale podului. Cum orice viata conteaza, au fost cautate solutii pentru scoaterea acestor oi din zona respectiva. Specialistii din cadrul ISC Neamt ne-au comunicat ca orice interventie asupra podului poate genera prabusiri ale elementelor acestuia. In acest context, zona in care este interzis accesul este la o distanta egala cu inaltimea elementelor din podul prabusit. Avand in vedere ca se efectueaza cercetari cu privire la cauza producerii accidentului, elementele podului trebuie sa ramana in pozitia de dupa prabusire, astfel incat expertii tehnici / specialistii investigatori sa aiba o imagine cat mai completa. ISU Neamt mentine legatura cu IPJ Neamt urmand sa intervina pentru salvarea animalelor surprinse sub pod sub coordonarea expertului tehnic, astfel incat sa nu afectam cercetarile in curs. Pentru ca suntem preocupati de salvarea vietii au fost efectuate cautari a unor posibile victime si in apele raului Siret cu ajutorul unei barci si a scafandrilor de la ISU Neamt. Sub supravegherea unui expert, se efectueaza lucrari cu un utilaj de la Primaria Sagna pentru crearea unui gol care sa permita animalului sa iasa din locul in care a fost surprins. *in data de 12.06.2022, ovina a iesit de sub pod, fiind predata proprietarului.


  10.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Baltatesti

  In aceasta dimineata, in jurul orei 10:00, prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier in localitatea Valea Seaca din comuna Baltatesti. La locul solicitarii s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului Targu Neamt si un echipaj cu ambulanta de la SAJ. In accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme in care se aflau patru persoane. In urma evenimentului rutier, doua persoane din acelasi autoturism au primit ingrijiri medicale. Conducatorul auto, un barbat de 78 de ani a fost preluat de echipajul SAJ si transportat la CPU Targu Neamt, iar un alt barbat de 47 de ani, pasager din acelasi autoturism, a primit ingrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor.


  09.06.2022 - Misiune de interventie in urma prabusirii unui pod in comuna Sagna

  Prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre faptul ca s-a prabusit o parte din podul de peste raul Siret, ce face legatura intre localitatile Sagna si Lutca. Un autocamion si o autoutilitara se aflau pe pod in momentul producerii evenimentului. In urma evenimentului produs a rezultat o victima, un barbat de 56 de ani, care a fost scos din interiorul autocamionului de catre participantii la trafic. Acesta a fost preluat de catre echipajele medicale sosite la locul evenimentului, ulterior fiind preluat de echipajul SMURD TIM si transportat la CPU Roman. In urma evenimentului produs au fost surprinse sub daramaturi aproximativ 20 ovine. La locul evenimentului au fost alocate forte si mijloace de la Detasamentul de pompieri Roman, IPJ, IJJ, SAJ si SVSU Sagna.


  06.06.2022 - Misiune de interventie pentru evacuarea fumului dintr-un apartament din municipiul Piatra Neamt

  Prin apel la 112, in jurul orei 20:30, pompierii au fost instiintati despre faptul ca se degaja fum dintr-un apartament situat intr-un bloc de locuinte pe Bulevardul Traian in municipiul Piatra Neamt. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la Detasamentul Piatra Neamt. Ajunsi la locul solicitarii, pompierii au constatat ca bucataria unui apartament de la etajul cinci este inundata de fum produs de la arderea unui scurgator de vase din plastic. S-a actionat pentru evacuarea fumului. Evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza defectarii pe timpul exploatarii a unei lampi cu combustibil gazos. Nu au fost victime si nu a fost necesara evacuarea locatarilor din bloc.


  06.06.2022 - Misiune de interventie pentru deblocarea unei usi de la un apartament in municipiul Roman

  In aceasta dimineata, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte de pe strada Anton Pann in municipiul Roman. La locul solicitarii s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detasamentului Roman si un echipaj cu ambulanta de la SAJ. Pompierii au patruns in apartament, unde au gasit un barbat de 49 de ani ce nu prezenta semne vitale.


  05.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Tasca.

  La ora 18:26, prin apel la 112 pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier pe DN 12 C in localitatea Neagra din comuna Tasca. La locul solicitarii s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala complexa pentru interventie si o autospeciala pentru descarcerare din cadrul Detasamentului Piatra Neamt si doua echipaje cu ambulante de la SAJ Bicaz. Accidentul rutier s-a produs intre doua autoturisme in care se aflau 8 persoane. In urma accidentului, conducatorul unui autoturism a ramas incarcerat, celelalte persoane fiind scoase din autoturisme de catre participantii la trafic. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 35 de ani. Aceasta a fost preluata de un echipaj de la SAJ si transportata la CPU Bicaz. Din acelasi autoturism, un barbat de 46 de ani si doi minori de 2 si 5 ani au fost preluati de echipajele de la SAJ si transportati la CPU Bicaz. Celalalt conducator auto, un barbat de 24 de ani, a primit ingrijiri medicale la locul evenimentului refuzand transportul la spital. Pompierii au actionat si pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor. Lucratori de la SDN au intervenit pentru curatarea carosabilului de elementele rezultate in urma accidentului rutier.


  05.06.2022 - Misiune de interventie pentru deblocarea unui picior prins intr-o bicicleta in municipiul Piatra Neamt

  La ora 17:37, prin apel la 112, pompierii au fost instiintati despre faptul ca un copil si-a prins un picior intre pedala si cadranul unei biciclete, pe strada Tiparului in municipiul Piatra Neamt. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, au actionat pentru indepartarea pedalei, eliberand piciorul copilului. Baiatul in varsta de 5 ani a fost preluat de echipajul de la SAJ si transportat la UPU Piatra Neamt.


  05.06.2022 - Misiune de interventie pentru deblocarea unei usi de la un apartament in orasul Targu Neamt

  La ora 13:53, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la un apartament situat intr-un bloc de locuinte de pe strada Aleea Zimbrului in orasul Targu Neamt. La locul solicitarii s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Targu Neamt cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare pompierii au intervenit pentru deblocarea usii. In interiorul apartamentului, situat la etajul patru, fost gasit un barbat de 74 de ani cazut in locuinta. Aceasta a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la CPU Targu Neamt.


  05.06.2022 - Misiune pirotehnica in comuna Doljesti Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 13:34, echipa pirotehnica a intervenit in comuna Doljesti pentru asanarea unor elemente de munitie.

  Un barbat, cu ajutorul unui detector de metale detinut legal, intr-o padurice din comuna Doljesti a descoperit 4 proiectile explozive de calibru 75 mm. Echipa pirotehnica a cercetat zona pe o suprafata de aproximativ 100 mp si nu a mai descoperit alte elemente de munitie. Munitia descoperita, ce provine din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost ridicata, transportata si depozitata in conditii de siguranta intr-un depozit special amenajat pentru a fi ulterior distrusa.


  05.06.2022 - Misiune de interventie pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil in comuna Vanatori Neamt

  Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 12:30, pompierii din cadrul Detasamentului Targu Neamt, cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare au intervenit pentru degajarea unui copac cazut pe carosabil pe DN 15 B in localitatea Vanatori Neamt (intersectia cu Manastirea Neamt).


  04.06.2022 - Misiuni pirotehnice in comuna Vanatori Neamt

  In data de 03.06.2022, ca urmare a unui apel la 112, echipa pirotehnica din cadrul ISU Neamt a intervenit pentru asanarea mai multor elemente de munitie in localitatea Nemtisor din comuna Vanatori Neamt. Solicitarea a fost facuta de un barbat de 64 ani din localitatea Nemtisor care a descoperit 3 proiectile explozive de calibru 75 mm pe timpul unor lucrari de intretinere a unui teren proprietate personala. Echipa pirotehnica, cu ajutorul echipamentelor din dotarea autospecialei pirotehnice, a cercetat zona si a mai descoperit 53 proiectile explozive de calibru 75 mm si 2 bombe de aruncator de calibru 120 mm. Munitia descoperita, ce provine din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost ridicata, transportata si depozitata in conditii de siguranta intr-un depozit special amenajat pentru a fi ulterior distrusa. Astazi, a fost reluata misiunea de cercetare a zonei in care au fost descoperite elementele de munitie. Pirotehnicienii au mai descoperit o bomba de aruncator de calibru 50 mm si 18 cartuse de calibru 7,92 mm. De asemenea, aceste elemente de munitie au fost ridicate, transportate si depozitate in conditii de siguranta intr-un depozit special amenajat pentru a fi ulterior distruse.


  04.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Secuieni

  In jurul orei 15:30, pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier in localitatea Birjoveni din comuna Secuieni. Un autoturism in care se aflau patru persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat de pe un pod. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la Detasamentul de pompieri si SAJ Roman. Pana la sosirea fortelor de interventie doua persoane au fost scoase din autoturism de catre cetateni. Alte doua persoane, conducatorul auto si pasagerul din dreapta, au ramas incarcerate. Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare grea, pompierii au scos din interiorul autoturismului cele doua victime. Din pacate conducatorul autoturismului, un barbat de 54 de ani, nu prezenta semne vitale. Doi barbati de 55 si 49 de ani au fost preluati de echipajele SMURD TIM si SAJ si transportate la CPU Roman. Cea de-a patra persoana, un baiat de 14 ani, nu a fost transportat la spital. Pompierii au actionat si pentru asigurarea masurilor PSI si repunerea autoturismului pe roti.


  03.06.2022 - Misiune de interventie la un accident rutier produs in comuna Borca

  La ora 22:37, prin apel la 112 pompierii au fost instiintati despre producerea unui accident rutier in comuna Borca, pe DN 17 B. La locul solicitarii s-au deplasat doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Garzii 2 de Interventie Poiana Teiului si un echipaj cu ambulanta de la SAJ. Accidentul rutier s-a produs intre doua autoturisme in care se aflau patru persoane. Un autoturism a parasit partea carosabila. Pana la sosirea fortelor de interventie toate persoanele erau iesite din autoturisme. Doua persoane (din acelasi autoturism), un barbat de 42 de ani si o femeie de 46 de ani au primit ingrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele medicale dar au refuzat transportul la spital. Alte doua persoane, un barbat de 21 de ani si o fata de 14 ani, au fost preluate de echipajele medicale si transportate la UPU Piatra Neamt. Pompierii au actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor si pentru curatarea carosabilului de elementele rezultate in urma accidentului rutier.


  03.06.2022 - Misiune de interventie pentru salvarea unei persoane urcate pe un stalp de iluminat de pe stadionul Ceahlaul in municipiul Piatra Neamt

  Ca urmare a unui apel la 112, forte si mijloace de la ISU (o autospeciala de interventie si salvare de la inaltime, o autospeciala complexa pentru interventie, 2 ambulante SMURD TIM si EPA), IPJ, IJJ si Politia Locala Piatra Neamt au intervenit pentru salvarea unei persoane ce se afla pe un stalp de iluminat (nocturna) de la stadionul Ceahlaul din municipiul Piatra Neamt. Persoana a fost convinsa sa coboare de catre un alpinist de la ISU si un negociator de la IPJ aflati in nacela autospecialei de interventie si salvare de la inaltime. Barbatul de 41 de ani, asigurat de alpinist, a coborat la sol. Acesta a fost preluat de autoritatile competente.


  03.06.2022 - Misiune de interventie pentru stingerea unui incendiu produs la o casa in comuna Tarcau

  In jurul orei 13:10, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o casa in localitatea Straja din comuna Tarcau. La locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace de la SVSU Tarcau, SVSU Bicaz, Detasamentul de pompieri Piatra Neamt si SAJ Bicaz. La sosirea primelor echipaje de interventie incendiul se manifesta generalizat, cu flacara deschisa, in interiorul si la acoperisul unei case. Fortele de interventie au localizat si lichidat incendiul. Cauza probabila de producere a incendiului a fost jarul cazut din sistemele de incalzire. O femeie de 50 de ani, ce a suferit atac de panica, a fost asistata de echipajul SAJ.


  03.06.2022 - - Misiune de interventie pentru asigurarea masurilor PSI la aterizarea/decolarea unui elicopter SMURD in orasul Targu Neamt

  Un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere a actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la aterizarea/decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Cetatea din orasul Targu Neamt. Elicopterul SMURD a preluat un barbat de 37 de ani pentru a fi transportat la IBCV din municipiul Iasi.


  03.06.2022 - Misiune de interventie pentru asigurarea masurilor PSI la aterizarea/decolarea unui elicopter SMURD in municipiul Roman

  Un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere a actionat pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la aterizarea/decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Moldova din municipiul Roman. Elicopterul SMURD a preluat o femeie de 50 de ani pentru a o transporta la IBCV din municipiul Iasi.


  02.06.2022 - Misiuni executate ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase

  misiune evacuare a apei dintr-o curte in localitatea (misiune desfasurata cu SVSU Sagna);
  misiune pentru deblocarea unui autoturism pe drumul DJ 207A in localitatea Sagna (misiune desfasurata cu SVSU Sagna);
  Misiune asigurare-supraveghere zona in localitatea Buruienesti, comuna Doljesti (misiune desfasurata cu SVSU Doljesti);
  SVSU Pipirig si SDN Neamt au actionat pentru indepartarea aluviunilor de pe DN 15B intre localitatile Leghin si Stanca.
  SVSU Doljesti a actionat pentru decolmatarea santurilor in localitatea Buruienesti.


  01.06.2022 - Misiune de interventie pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism in comuna Ion Creanga

  In jurul orei 20:00, pompierii au fost instiintati despre producerea unui incendiu la un autoturism in comuna Ion Creanga. La locul solicitarii s-au deplasat pompierii romascani cu o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD. Un autoturism a luat foc, ce se afla in mers pe DJ 207 C, in comuna Ion Creanga. Conducatorul auto si pasagerul s-au autoevacuat din autoturism pana la sosirea fortelor de interventie. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacara deschisa, generalizat la intregul autoturism. Pompierii au actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. Nu au fost victime.


  01.06.2022 - Misiuni executate ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase

  misiune de evacuare a apei dintr-o casa in localitatea Buruienesti, comuna Doljesti;
  misiuni de evacuare a apei din 12 curti in localitatea Buruienesti, comuna Doljesti, ca urmare a iesirii din matca a unui parau;
  misiune de evacuare a apei dintr-o curte in localitatea Buruienesti, comuna Doljesti - a intervenit SVSU Doljesti cu o motopompa;
  misiune de evacuare a apei din 3 curti in localitatea Sagna, comuna Sagna
  La misiunile pentru evacuarea apei au participat si SVSU Doljesti si Sagna.


  01.06.2022 - Misiune de interventie pentru deblocarea unei usi de la un apartament in municipiul Piatra Neamt

  In jurul orei 15:40, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei usi de la un apartament situat pe strada Aleea Ulmilor in municipiul Piatra Neamt. La locul solicitarii s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si o ambulanta SMURD. Ajunsi la locul solicitarii, pompierii au constatat ca proprietara apartamentului nu a mai putut intra in locuinta. Pompierii au deblocat usa si au permis proprietarei accesul in locuinta. 01.06.2022 - Misiune de interventie pentru degajarea a unei pisici blocate la compartimentul motor al unui autoturism in municipiul Piatra Neamt In jurul orei 14:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru deblocarea unei pisici blocate la compartimentul motor al unui autoturism din parcarea unui centru comercial din municipiul Piatra Neamt. Pompieri, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, au scos pisica si au predat-o proprietarului.