Stema ROMANIA     Stema MINISTERUL AFACERILOR INTERNE   Stema INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA
COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Email:isuneamt@ijsunt.ro

Pentru a trimite un mesaj, puteti folosi serviciul de mesagerie rapida accesibil in pagina:
http://www.ijsunt.ro/contact.php


Responsabil cu indeplinirea sarciniilor prevazute de legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public:

Email:isuneamt@ijsunt.ro


• Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001, aferent anului 2016 * UPDATE iunie 2017
• Raport de activitate al I.S.U. "PETRODAVA" NEAMT pentru anul 2016 * UPDATE iunie 2017INFORMATIILE DE INTERES PUBLIC TRANSMISE DIN OFICIU

In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 544 din 12.10.2001 privind liberul acces la informatiile de interes public  si art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 123 din 07 februarie 2002 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 va prezentam, din oficiu, urmatoarele informatii de interes public:

a)  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, functioneaza in baza prevederilor art. 10 din Ordonanta Guvernului nr. 88/2001 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 363/2002, modificata si completata prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 25/2004, aprobata prin Legea nr. 329/2004, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, aprobata prin Legea nr. 15/2005, Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1490/2004, cu modificarile si completarile ulterioare si Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1492/2004 privind principiile de organizare, functionarea si atributiile serviciilor de urgenta profesioniste.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, s-a infiintat la data de 15.12.2004, in baza Ordinului ministrului administratiei si Internelor, prin unificarea si reorganizarea Grupului de Pompieri „Petrodava” al judetului Neamt cu Inspectoratul de Protectie Civila al judetului Neamt.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt este constituit ca serviciu public deconcentrat, in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in scopul prevenirii, monitorizarii si gestionarii situatiilor de urgenta, din zona de competenta. Activitatea inspectoratului este coordonata de prefect, conform prevederilor Legii nr. 340/2004 privind institutia prefectului, cu modificarile si completarile ulterioare.
Inspectorul sef se subordoneaza nemijlocit inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Inspectoratul judetean este unitate cu personalitate juridica.[....]
STRATEGIA NATIONALA DE COMUNICARE SI INFORMARE PUBLICA

Strategia nationala de comunicare si informare publica
Cerere de acreditare

HOTARAREA DE GUVERN 123 din 2002

[...]Se aproba Normele metodologice de aplicare a legii nr 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare[...]

LEGEA 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

[...]CAP. 1
Dispozitii generale
ART. 1
Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege. constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia României si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul României. ART. 2 In sensul prezentei legi: a) prin autoritate sau institutie publica se intelege orice autoritate sau institutie publica, precum si orice regie autonoma care utilizeaza resurse financiare publice si care isi desfasoara activitatea pe teritoriul României, potrivit Constitutiei: b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei; c) piin informatie cu privire la datele personale se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. [...]

Legea 544/2001
Norme Metodologice 544
CerereTip 544
Reclamatie

RAPORT DE EVALUARE A IMPLEMENTARIILEGII NR. 544 / 2001
RETROSPECTIVA EVENIMENTE
Pentru ARHIVA evenimente - CLICK AICI

Interventii in situatii de urgenta (20 iunie 2017)
Data: 20 06 2017
Marti, 20.06.2017, la ora 17:00, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in municipiul Piatra Neamt, str. Dimitrie Cantemir. Pentru localizarea ?i stingerea incendiului s-au deplasat un ofiter ?i paisprezece subofiteri cu patru autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de comanda si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Deta?amentului de Pompieri Piatra Neamt. Ajunsi la locul producerii evenimentului salvatorii nemteni au constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la anexa de locuit si acoperisul casei. In urma evenimentului au ars anexa pentru locuit, construita din lemn, pe o suprafata de cca. 100 mp, acoperisul casei acoperit cu dranita si tabla cu o suprafata de cca. 120 mp, adapostul pentru pasari construit din lemn, sapte pasari, documente personale si de proprietate, o butelie de gaz. O alta butelie de gaz a fost evacuata din locuinta de pompierii militari. Interventia a durat aproximativ doua ore. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “cos de fum deteriorat”.

Misiune de deblocare u?a

Marti, 20.06.2017, la ora 11:17, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un barbat de 83 ani din municipiul Piatra Neamt, str. Grigore Ureche, nu raspunde la usa. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat sapte pompieri militari, cu o autospeciala de stingere cu apa si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Deta?amentului de Pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au intervenit cu ajutorul scarii culisabile prin balconul locuintei, spargand un geam. Ulterior, ace?tia au deschis usa de la intrare pentru a facilita accesul autoritatilor competente, constatandu-se faptul ca pacientul era decedat de cel putin 24 de ore.

Asigurare masuri PSI accident rutier

Marti, 20.06.2017, la ora 19:13, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la aterizarea-decolarea elicopterului SMURD din curtea Detasamentului de Pompieri Roman.


Interventii in situatii de urgenta (16 iunie 2017)
Data: 16 06 2017
Misiuni de stingere incendii

Vineri, 16.06.2017, la ora 19:33, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un agent economic din judetul Neamt. Pentru localizarea si stingerea incendiului, au fost mobilizate urmatoarele forte si mijloace: 1 ofiteri, 1 maistru militar si 17 subofiteri, 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 autospeciala de interventie si salvare de la inaltime, un autocamion de interventie, o ambulanta SMURD si 2 autoturisme de serviciu din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt, SVSU Tasca si SVSU Bicaz cu 9 voluntari si 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma.
Incendiul a fost lichidat in limitele gasite.
In urma evenimentului au ars sau au fost degradate materiale din compunerea estacadei ce includea benzi transportoare din cauciuc si turnul de frangere de pe silozuri.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,sudura cu permis de lucru cu foc, dar fara respectarea normelor”.


Interventii in situatii de urgenta (15 iunie 2017)
Data: 15 06 2017
Misiune de asanare munitie neexplodata

Joi, 15.05.2017, la ora 12:38, în padurea „Arinosu” din din localitatea Ion Creanga au fost decoperite elemente de munitie neexplodate, de echipa pirotehnica, pe timpul desfasurarii pregatirii de specialitate în teren. Echipa pirotehnica, formata din doi subofiteri, cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice, a ridicat opt focoase pentru lovituri de aruncator provenite din Al Doilea Razboi Mondial, în vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Pirotehnistii ISU au verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 800 mp si nu a mai descoperit alte elemente de munitie.

Asigurare masuri PSI

Joi, 15.06.2017, la ora 13:47, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” ca un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, ameninta cu incendierea locuintei proprii în satul Pietrosu, comuna Oniceni. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman si doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Oniceni. Fortele au asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor la locul evenimentului, barbatul fiind preluat de un echipaj de politie si predat echipajului Serviciului Judetean de Ambulanta.

Joi, 15.06.2017, începand cu ora 15:00, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la Zilele comunei Gheraesti.

În perioada 15 - 17.06.2017, un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt va executa o misiune de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la Biserica „Sf. Nicolae” din municipiul Piatra Neamt.

Joi, 15.06.2017, începand cu ora 22:00, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt, a executat o misiune de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor si supraveghere în cartierul Valeni, Batca Doamnei si Agarcia.

Misiune transport apa menajera

Joi, 15.06.2017, Garda II Poiana Teiului a efectuat un transport de apa menajera cu o autospeciala de stingere la Schitul Poiana din satul Poiana Largului, comuna Poiana Teiului.


Interventii in situatii de urgenta (11 iunie 2017)
Data: 11 06 2017
Duminica, 11.06.2017, la ora 12:24, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la o locuinta in municipiul Roman, str. Smirodava. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman. Ajunsi la locul evenimentului salvatorii romascani au indepartat oala uitata pe aragaz in care era pus un biberon la sterilizat, au deschis ferestrele locuintei si cele de pe casa scarii pentru evacuarea fumului, au intervenit pentru evaluarea medicala primara a unei femei si a bebelusului acesteia care au fost evacuati din imobil. Au mai fost evaluate medical aproximativ 12 persoane care s-au autoevacuat, nefiind necesare manevre specifice sau transport la spital.

Misiune salvare cal

Duminica, 11.06.2017, la ora 148:55, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un cal se afla suspendat pe o punte pietonala rupta in comuna Pipirig, sat. Boboiesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tirgu Neamt si doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Pipirig. S-a intervenit pentru salvarea calului cu ajutorul a trei chingi si un buldoexcavator.


Interventii in situatii de urgenta (09 iunie 2017)
Data: 09 06 2017
Vineri, 09.06.2017, la ora 18:46, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la o locuinta in satul Gosmani, comuna Romani. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat noua pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman si o autospeciala de stingere de la Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Buhusi. In urma evenimentului au ars izolatia conductorilor electrici si 1 mp de scandura. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “conductor electric defect”.

Misiune de deblocare usa

Vineri, 09.06.2017, la ora 11:35, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca o femeie de 62 ani din mun. Roman, str. Smirodava nu raspunde la usa. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat opt pompieri militari, cu o autospeciala de stingere cu apa si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman. Salvatorii, au intervenit cu mijloacele din dotare prin fereastra apartamentului, aflat la parter, dupa ce a fost taiat un lacat de la gratii, patrunzand in interiorul locuintei unde a fost gasita proprietara constienta. Pacienta a fost asistata medical de echipajul SMURD si transportata la CPU Roman.

Asigurare masuri PSI

Vineri, 09.06.2017, la ora 12:43, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” ca sunt cazute fire la pamant, posibil de curent electric, in municipiul Piatra Neamt, str. Darmanesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Echipajul a asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor la locul evenimentului pana la sosirea echipajului companiei de distribuire a energiei electrice, care a confirmat ca firul era de fibra optica. Vineri, 09.06.2017, la ora 17:50, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” ca sunt cazute fire la pamant, posibil de curent electric, in municipiul Piatra Neamt, str. Liliacului. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Echipajul a indepartat firele de telefonie de partea carosabila.CIRP

 EXTRASE DIN PRESA LOCALA SI NATIONALA
COMUNICATE I.S.U. Neamt

Vezi TOATE TITLURILE (Arhiva)

Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In urma participarii la Competitia Nationala de Descarcerare si de acordare a primului ajutor calificat – faza zonala, in municipiul Botosani, echipa de descarcerare si acordare a primului ajutor a IS...


Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Caravana “Fii pregatit!” va ajunge vineri, 23 iunie, la Targu Neamt si va fi amplasata in parcarea din fata Bisericii Adormirea Maicii Domnului, sambata 24 iunie, la Roman si va fi amplasata in parcar...


Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, in cadrul unei ceremonii militare, desfasurata la sediul inspectoratului, au depus juramantul militar sublocotenent Chiric Karin Roxana si sublocotent Siminiuc Ana Maria.

Sublocotenen...Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Atunci cand data de 13 cade intr-o zi de marti, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin unitatile subordonate, desfasoara o serie de activitati de informare si constientizare a populat...


Adaugat la: 2017-06-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii mai 2017, 659 misiuni pentru:

• acordarea asi...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO

SPSU - ETAPA JUDETEANA, Bicaz, 20 mai 2017
GALERIE FOTO Faza interjud...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
TOTAL: 79 DE ECHIPAJE PARTICIPANTE

TABEL CENTRALIZATOR cu rezultatele obtinute la concurs...Adaugat la: 2017-06-06
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In ziua de 6 iunie 2017 s-a desfasurat, la Sala Polivalenta din Piatra-Neamt, Concursul cu tematica de protectie civila ”Cu viata mea apar viata”, etapa interjudeteana.
La startul competitiei s-...Adaugat la: 2017-05-25
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 24.05.2017, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt a desfasurat un exercitiu cu forte si mijloace in teren cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situa...


Adaugat la: 2017-05-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna aprilie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 930 de evenimente care au necesitat i...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 12 - 15 iulie 2016, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa nationala a Concursurilor cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”. Cele doua echipaje din Neamt, mai exact ...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii aprilie 2017, 625 misiuni pentru:

* acordarea asisten...Adaugat la: 2017-05-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Europei, Zilei Independentei si Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite în cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pe...Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-04-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al Judetului Neamt avertizeaza populatia asupra consecintelor utilizarii incorecte a focului de catre cei care isi vor petrece ziua de „1 Mai” la i...


Adaugat la: 2017-04-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna martie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 734de evenimente care au necesitat interventia serviciilor profesioni...


Adaugat la: 2017-04-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
IGSU va desfaSura saptamana viitoare un amplu exercitiu, la nivel national, pentru testarea Si verificarea unor echipamente din componenta sistemului de inStiintare, avertizare Si alarmare in situat...


Adaugat la: 2017-03-31
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursurile de admitere in institutiile de invatamant care realizeaza formarea initiala a p...


Adaugat la: 2017-03-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii februarie 2017, 510 misiuni pentru:

• acordarea ...Adaugat la: 2017-02-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
La 28 februarie 2017 se implinesc 84 de ani de la emiterea Inaltului Decret Regal nr. 468/28.02.1933 prin care Regele Carol al II-lea aproba Regulamentul Apararii Pasive, consfintind aparitia primelor...


Adaugat la: 2017-02-21
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In sustinerea debirocratizarii si pentru facilitatea comunicarii informatiilor de interes pentru populatie, specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au identificat solutii pentr...


Adaugat la: 2017-02-17
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Campania de recrutare de noi candidati in cadrul programului de voluntariat "Salvator din pasiune!", derulata in anul 2016, continua in perioada 20.02–20.03.2017.

I...Adaugat la: 2017-02-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In anul 2016, la nivel national s-au produs 20 de explozii urmate sau neurmate de incendiu, in urma carora doua persoane si-au pierdut viata, iar alte 16 au fost ranite. Cele mai multe dintre acestea ...


Adaugat la: 2017-02-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii ianuarie 2017, 515 misiuni pentru:

* acordarea asiste...Adaugat la: 2017-01-04
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
La propunerea ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, incepand cu data de 3 februarie a.c., prin decizie a primului ministru, domnului general maior Ovidiu Vasilica ii inceteaza imputernic...
CIRP

DOSAR PRESADOSARE
PENTRU
PRESA


Evaluari ale activitatii desfasurate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Petrodava" al judetului NeamtARHIVA
BULETINE INFORMATIVE


Buletin informativ | 20 06 2017
Buletin informativ | 16 06 2017
Buletin informativ | 15 06 2017
Buletin informativ | 11 06 2017
Buletin informativ | 09 06 2017
Buletin informativ | 07 06 2017
Buletin informativ | 06 06 2017
Buletin informativ | 03 06 2017
Buletin informativ | 02 06 2017
Buletin informativ | 28 05 2017
Buletin informativ | 27 05 2017
Buletin informativ | 26 05 2017
Buletin informativ | 25 05 2017
Buletin informativ | 24 05 2017
Buletin informativ | 14 05 2017
Buletin informativ | 13 05 2017
Buletin informativ | 12 05 2017
Buletin informativ | 11 05 2017
Buletin informativ | 10 05 2017
Buletin informativ | 09 05 2017
Buletin informativ | 08 05 2017
Buletin informativ | 03 05 2017
Buletin informativ | 01 05 2017
Buletin informativ | 30 04 2017
Buletin informativ | 29 04 2017
Buletin informativ | 28 04 2017
Buletin informativ | 26 04 2017
Buletin informativ | 25 04 2017
Buletin informativ | 24 04 2017
Buletin informativ | 19 04 2017
Buletin informativ | 18 04 2017
Buletin informativ | 17 04 2017
Buletin informativ | 16 04 2017
Buletin informativ | 15 04 2017
Buletin informativ | 14 04 2017
Buletin informativ | 11 04 2017
Buletin informativ | 10 04 2017
Buletin informativ | 09 04 2017
Buletin informativ | 08 04 2017
Buletin informativ | 07 04 2017
Buletin informativ | 03 04 2017
Buletin informativ | 29 03 2017
Buletin informativ | 28 03 2017
Buletin informativ | 22 03 2017
Buletin informativ | 20 03 2017
Buletin informativ | 19 03 2017
Buletin informativ | 18 03 2017
Buletin informativ | 17 03 2017
Buletin informativ | 15 03 2017
Buletin informativ | 14 03 2017
Buletin informativ | 13 03 2017
Buletin informativ | 12 03 2017
Buletin informativ | 11 03 2017
Buletin informativ | 10 03 2017
Buletin informativ | 09 03 2017
Buletin informativ | 08 03 2017
Buletin informativ | 07 03 2017
Buletin informativ | 28 02 2017
Buletin informativ | 27 02 2017
Buletin informativ | 25 02 2017
Buletin informativ | 24 02 2017
Buletin informativ | 23 02 2017
Buletin informativ | 22 02 2017
Buletin informativ | 20 02 2017
Buletin informativ | 19 02 2017
Buletin informativ | 18 02 2017
Buletin informativ | 17 02 2017
Buletin informativ | 16 02 2017
Buletin informativ | 15 02 2017
Buletin informativ | 14 02 2017
Buletin informativ | 13 02 2017
Buletin informativ | 12 02 2017
Buletin informativ | 11 02 2017
Buletin informativ | 10 02 2017
Buletin informativ | 09 02 2017
Buletin informativ | 08 02 2017
Buletin informativ | 07 02 2017
Buletin informativ | 06 02 2017
Buletin informativ | 05 02 2017
Buletin informativ | 02 02 2017
Buletin informativ | 30 01 2017
Buletin informativ | 29 01 2017
Buletin informativ | 28 01 2017
Buletin informativ | 27 01 2017
Buletin informativ | 24 01 2017
Buletin informativ | 22 01 2017
Buletin informativ | 21 01 2017
Buletin informativ | 20 01 2017
Buletin informativ | 19 01 2017
Buletin informativ | 18 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 12 01 2017
Buletin informativ | 11 01 2017
Buletin informativ | 10 01 2017
Buletin informativ | 09 01 2017
Buletin informativ | 04 01 2017
Buletin informativ | 03 01 2017PIATRA NEAMT, Str. Cuiejdi, nr. 34,Cod postal:610024 / Tel:0233.216815, 0233.216816 / http://www.ijsunt.ro
Copyright © 2013 ISU NEAMT | Toate drepturile rezervate