printListeaza acest articolul

Interventii in situatii de urgenta (07 noiembrie 2018)
Data: 07 11 2018
Misiuni de stingere a incendiilor

Miercuri, 07.11.2018, la ora 16:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara din sat Tamaseni, comuna Tamaseni. Apelantul a specificat faptul ca este posibil ca proprietara, in varsta de 78 de ani, sa fie in locuinta. La locul indicat de apelant, s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari de la Detasamentul de Pompieri Roman, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD de prim ajutor si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila. Militarii au patrus imediat in locuinta, gasind, din nefericire, batrana decedata, apoi au actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului. Au ars: obiecte de mobilier, materiale textile si documente personale. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,conductor electric deteriorat”.


Miercuri, 07.11.2018, la ora 11:00, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la vegetatie uscata in satul Bucium, comuna Valea Ursului. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma de la Detasamentul de pompieri Roman, Punctul de lucru Poienari.
Au ars circa 200 mp. vegetatie uscata.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,, focul deschis in spatii deschise”.


Miercuri, 07.11.2018, la ora 11:50, a fost lichidat incendiului de fond forestier din comuna Vanatori-Neamt, izbucnit in data de 05.11.2018. Au ars: litiera, cioate si resturi vegetale pe o suprafata de cca 7 ha. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,, focul deschis in spatii deschise”.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.